SRC Reizen

Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds – SKTB

Adres

SRC Reizen
Oude Boteringestraat 37
9712 GD Groningen

Wil je veel te weten komen over de cultuur van een land, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je weinig organisatorisch talent of ontbreekt de tijd en zin om een reistour tot in perfectie uit te stippelen?

Kijk dan eens op de website van SRC Reizen. Dit is waarschijnlijk dé touroperator die aansluit bij jouw wensen. SRC Reizen organiseert cultuurreizen naar vrijwel alle bestemmingen in en buiten Europa. Welk type reis je ook kiest, het zit je als gegoten!

Over SRC Reizen

In 1984 zag SRC Reizen het levenslicht in Groningen. De touroperator heeft sindsdien voor vele tienduizenden Nederlanders complete reizen georganiseerd. Inmiddels bestaat het team uit zo’n 25 zeer ervaren medewerkers waarvan een groot aantal reisleiders.

Bij SRC Reizen ligt de focus op culturele reizen. Boek je een vakantie via deze reisspecialist? Dan kom je alles over jouw vakantiebestemming of reisdoel te weten. Als klant heb je de keuze uit 3 soorten vakanties. Dit zijn de culturele groepsreizen, privéreizen (met gids) en de reizen op maat.

Groepsreizen

Groepsreizen van SRC Reizen zijn zeer compleet. Bij de prijs is veel inbegrepen. Van de vlucht en hotelovernachtingen tot vervoer ter plaatse en de kosten voor excursies. Je reist in gezelschap en wordt begeleid door een reisleider die zijn vak tot in de puntjes beheerst.

De reisleider begeleid jou tijdens de culturele groepsreis. Hij of zij is altijd op de achtergrond aanwezig. De culturele groepsreizen zijn onderverdeeld in meerdere categorieën.

Van natuurvakanties tot muziekreizen, kunstreizen, wandelreizen en algemene cultuurvakanties waarbij je alle facetten van een land en haar cultuur leert kennen.

Individuele reizen

Reis je liever in bekend gezelschap? Ontdek alles van een vakantieland en meld je aan voor een georganiseerde individuele reis. Ook in dit geval regelt SRC Reizen alles voor jou. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij zorgeloos vakantie kunt vieren.

Op maat

Reizen op maat laten maken is bovendien mogelijk bij src-reizen.nl. Er wordt door de reisleider aan de kleinste details gedacht en met alle wensen en eisen wordt rekening gehouden.

Veelgestelde vragen over SRC Reizen

Kan ik met SRC Reizen naar Andalusië?

SRC Reizen heeft meerdere complete rondreizen naar Andalusië. Bekijk hier het aanbod aan rondreizen.

Is SRC Reizen betrouwbaar?

SRC Reizen is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR, SKTB en het Calamiteitenfonds.