Eliza was here

URL: https://www.elizawashere.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

Eliza was here
Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam

Ver weg van het massatoerisme geniet jij van een welverdiende vakantie op een topbestemming. Via Eliza was here, tegenwoordig onderdeel van Sunweb, boek je een vakantie naar vrijwel onontdekte vakantieadressen. Hordes toeristen kom je hier niet tegen.

Wat voor Eliza was here centraal staat

Eliza was here is altijd op zoek naar bijzondere locaties die door andere toeristen over het hoofd worden gezien.

Je zult via Eliza was here niet snel een hotel boeken. In plaats daarvan overnacht je in knusse accommodaties midden in de natuur of ergens op een unieke locatie in een pittoresk dorpje of stad. Je weet in ieder geval één ding zeker: een bijzondere vakantie staat gegarandeerd op jou te wachten!

In welke landen is Eliza was here actief?

Eliza was here richt zich met name op vakantielanden die gelegen zijn rondom de Middellandse Zee. Dit zijn de volgende landen:

  • Spanje
  • Griekenland
  • Italië
  • Portugal
  • Turkije
  • Cyprus
  • Frankrijk
  • Malta

Thema vakanties

Op de website van Eliza was here kun je op de themapagina’s ook op zoek gaan naar een specifiek soort vakantie. Denk daarbij aan gezinsvakanties, huwelijksreizen, een wellness vakantie, duurzame vakanties, enzovoort. Doe inspiratie op zodat je uiteindelijk een vakantie vindt die perfect aansluit bij jouw wensen en dromen!

Ideale vakantie vinden

Het kan ook zijn dat je overweldigd raakt door het vele bijzondere aanbod op Elizawashere.nl. Laat je niet gek maken. Want heb je al een vakantieland of bestemming gekozen? Dan gebruik je op de zoekpagina gewoon de filters net zolang totdat je de ideale match gevonden hebt.

Vroegboekkorting

Eliza was here is geen prijsstunter. Als je op zoek bent naar een goedkope vakantie, dan kan je maar beter verder zoeken. Je bent op zoek naar exclusiviteit en onontdekte pareltjes en dat mag ook wel wat kosten.

Toch kan je nog geld besparen op je vakantie via Eliza was here door op tijd te boeken! Je ontvangt namelijk vroegboekkorting als je er op tijd bij bent. Boek een aantal maanden van te voren en ontvang een mooie korting.

Veelgestelde vragen over Eliza was here

Is Eliza was here van Sunweb?

Eliza was here behoort tot de Sunweb Group net zoals Sunweb, Primavera, GoGo en Bizztravel.

Is Eliza was here betrouwbaar?

Eliza was here is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.