Wij vergelijken:

TUI
de Jong Intra
ANWB
SRC Reizen
Sunweb

TUI

URL: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

TUI
Volmerlaan 3
2280 GC Rijswijk

TUI is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. Het bedrijf begon in 1876 destijds onder de naam Lisonne met het aanbieden van vakanties. Later in 1974 kwam hier Holland International bij en via verschillende overnames ontstond het bedrijf zoals we het nu kennen onder de naam TUI.

TUI zelf heeft verschillende hotels in het buitenland en zelfs eigen vliegtuigen om de passagiers naar hun bestemming te kunnen brengen. Doordat deze reisorganisatie zo ontzettend groot is kan er ook groot ingekocht worden waardoor er vaak goedkope vakanties aangeboden worden.

Geen enkele andere Nederlandse reisorganisatie kan tippen aan het aantal medewerkers van TUI. Dit zijn er maar liefst 2.400. Daarmee behoort TUI tot de grootste reisaanbieder van Nederland. Gemiddeld boeken zo’n 1,7 miljoen mensen jaarlijks een reis via TUI.

Discover your smile ;-)

Het logo van TUI vertelt alles over de visie die deze reisorganisatie hanteert. Het beeldmerk bestaat uit een smile en de letters staan voor “Trusted, Unique, Inspiring”. Dit is dan ook een belofte die TUI doet aan haar klanten.

Hoe een vakantie boeken bij TUI?

Het is eenvoudig om bij TUI een vakantie te boeken. Dit kan online, maar je kunt ook bij één van de vele fysieke vestigingen binnen stappen. In Nederland is in vrijwel elke stad wel een TUI reisbureau aanwezig. Een reis kan je ook laten samenstellen door een reisadviseur van TUI (at Home).

Soorten vakanties

Voor ieder budget is het mogelijk om een vakantie te boeken. Vanaf een paar tientjes boek je al een stedentrip. Naast stedentrips en zonvakanties kan je tevens terecht voor uiteenlopende type vakanties waaronder cruisereizen, wintersportvakanties, sportvakanties, rondreizen, autovakanties en reizen naar verre bestemmingen.

TUI reizen naar Andalusië

Ook voor een vakantie of rondreis naar de regio Andalusië zijn er genoeg mogelijkheden om met TUI te boeken. Het bedrijf heeft een ruim aanbod met mooie vakanties in goede accommodaties. Ook voor verschillende fly drive reizen kun je bij TUI terecht.

TUI biedt verschillende soorten vakanties aan zoals stedentrips, verre reizen, wintersport, autovakanties, rondreizen en fly drive vakanties. En zoals je mag verwachten kun je hier ook terecht als je op zoek bent naar een goede vakantie aanbieding. Last-minutes en vroegboekkortingen, maar ook de optie om je vakantie tot een bepaalde periode voor vertrek om te ruilen.

Kortom voor zowel een vakantie aanbieding als een goede service zit je goed bij reisorganisatie TUI.

TUI kortingscodes

Geregeld geeft TUI kortingscodes uit waardoor je nog goedkoper van jouw welverdiende vakantie kunt genieten.

Inloggen via Mijn TUI

Zodra je jouw vakantie bij TUI hebt geboekt kun je direct inloggen via Mijn TUI. Hier zijn alle belangrijke zaken over jouw vakantie te vinden. Ook kun je hier veranderingen doorgeven aan de klantenservice van TUI.

Veelgestelde vragen over TUI

Wat was de vorige naam van TUI?

TUI heeft in de jaren negentig Arke en Holland International overgenomen en na een reorganisatie is daar in 1997 TUI Nederland uit ontstaan.

Is TUI betrouwbaar?

TUI is de oudste reisorganisatie van Nederland en zeker betrouwbaar. TUI is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Waar staat afkorting TUI voor?

TUI staat voor Touristik Union International. Het hoofdkantoor van deze reisorganisatie is gevestigd in Hannover, Nedersaksen, Duitsland.