TUI

URL: https://www.tui.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

TUI
Volmerlaan 3
2280 GC Rijswijk

TUI is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. Het bedrijf begon in 1876 destijds onder de naam Lisonne met het aanbieden van vakanties. Later in 1974 kwam hier Holland International bij en via verschillende overnames ontstond het bedrijf zoals we het nu kennen onder de naam TUI.

TUI zelf heeft verschillende hotels in het buitenland en zelfs eigen vliegtuigen om de passagiers naar hun bestemming te kunnen brengen. Doordat deze reisorganisatie zo ontzettend groot is kan er ook groot ingekocht worden waardoor er vaak goedkope vakanties aangeboden worden.

Geen enkele andere Nederlandse reisorganisatie kan tippen aan het aantal medewerkers van TUI. Dit zijn er maar liefst 2.400. Daarmee behoort TUI tot de grootste reisaanbieder van Nederland. Gemiddeld boeken zo’n 1,7 miljoen mensen jaarlijks een reis via TUI.

TUI biedt verschillende soorten vakanties aan zoals stedentrips, verre reizen, wintersport, autovakanties, rondreizen en fly drive vakanties. En zoals je mag verwachten kun je hier ook terecht als je op zoek bent naar een goede vakantie aanbieding. Last-minutes en vroegboekkortingen, maar ook de optie om je vakantie tot een bepaalde periode voor vertrek om te ruilen.

Discover your smile ;-)

Het logo van TUI vertelt alles over de visie die deze reisorganisatie hanteert. Het beeldmerk bestaat uit een smile en de letters staan voor “Trusted, Unique, Inspiring”. Dit is dan ook een belofte die TUI doet aan haar klanten.

Hoe een vakantie boeken bij TUI?

Het is eenvoudig om bij TUI een vakantie te boeken. Dit kan online, maar je kunt ook bij één van de vele fysieke vestigingen binnen stappen. In Nederland is in vrijwel elke stad wel een TUI reisbureau aanwezig. Een reis kan je ook laten samenstellen door een reisadviseur van TUI (at Home).

Soorten vakanties

Voor ieder budget is het mogelijk om een vakantie te boeken. Vanaf een paar tientjes boek je al een stedentrip. Naast stedentrips en zonvakanties kan je tevens terecht voor uiteenlopende type vakanties waaronder cruisereizen, fly drive reizen, wintersportvakanties, sportvakanties, rondreizen, autovakanties en reizen naar verre bestemmingen.

TUI rondreizen door Andalusië

TUI biedt een breed scala aan rondreizen naar Andalusië aan, waaronder een aantal rondreizen die je de hoogtepunten van deze regio laten ontdekken. Tijdens deze rondreizen verblijf je op verschillende plekken en krijg je een goed beeld van de cultuur, geschiedenis en natuur van Andalusië.

De rondreizen van TUI naar Andalusië variëren in lengte van 8, 15 of 21 dagen. Tijdens de rondreizen bezoek je verschillende steden en bezienswaardigheden, zoals Sevilla, Granada, Córdoba, Ronda en de witte dorpjes van de regio. Je krijgt de kans om de cultuur te proeven, lokale lekkernijen te proberen en te genieten van de mooie natuurlijke omgeving.

TUI biedt ook verschillende optionele excursies en activiteiten aan tijdens de rondreizen, zoals een flamenco-show, wijnproeverijen en een bezoek aan een olijfolieproducent. Bovendien is het vervoer tussen de verschillende locaties en accommodaties geregeld, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je vakantie.

Kortom voor zowel een vakantie aanbieding als een rondreis door Andalusië en goede service zit je goed bij reisorganisatie TUI.

TUI kortingscodes

Geregeld geeft TUI kortingscodes uit waardoor je nog goedkoper van jouw welverdiende vakantie kunt genieten.

Inloggen via Mijn TUI

Zodra je jouw vakantie bij TUI hebt geboekt kun je direct inloggen via Mijn TUI. Hier zijn alle belangrijke zaken over jouw vakantie te vinden. Ook kun je hier veranderingen doorgeven aan de klantenservice van TUI.

Veelgestelde vragen over TUI

Wat was de vorige naam van TUI?

TUI heeft in de jaren negentig Arke en Holland International overgenomen en na een reorganisatie is daar in 1997 TUI Nederland uit ontstaan.

Is TUI betrouwbaar?

TUI is de oudste reisorganisatie van Nederland en zeker betrouwbaar. TUI is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Waar staat afkorting TUI voor?

TUI staat voor Touristik Union International. Het hoofdkantoor van deze reisorganisatie is gevestigd in Hannover, Nedersaksen, Duitsland.