Wij vergelijken:

TUI
de Jong Intra
ANWB
SRC Reizen
Sunweb

De Jong Intra

URL: https://www.dejongintra.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds – SKTB

Adres

De Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984AA Ridderkerk

De Jong Intra is al sinds 1972 de specialist als het op vakanties aankomt. Je kunt voor meerdere soorten vakanties en reizen terecht bij deze reisorganisatie. En dankzij de jarenlange ervaring zijn er steeds meer vakantiegangers die een vakantie boeken bij De Jong Intra.

Breed aanbod

De Jong Intra biedt vakanties aan naar een groot aantal landen zoals Amerika, Canada, China, Frankrijk, Indonesië, Italië, Nederland, Spanje, Thailand en nog veel meer landen binnen- en buiten Europa.

Je kunt op verschillende manieren op vakantie met de Jong Intra, of het nu gaat om een normale vakantie, een busreis, stedentrip, wintersport, autovakantie, cruise of een rondreis alles is mogelijk en iedere reis zal met de grootste zorgvuldigheid worden samengesteld.

Andalusië met De Jong Intra

Ook voor een fly drive vakantie naar Andalusië zit je goed bij deze reisorganisatie. Met een groot aantal fly drive vakanties heb je altijd een ruime keuzemogelijkheid. 8, 10 of 12 dagen rondreizen door Andalusië en weten dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij De Jong Intra is veel mogelijk en klanten die al eerder met deze reisorganisatie op reis zijn geweest geven het bedrijf een hoge waardering. En het feit dat De Jong Intra al vele awards heeft gewonnen geeft al aan dat je een vakantie boekt via een betrouwbare reisorganisatie.

Veelgestelde vragen over De Jong Intra

Wie is De Jong Intra?

De Jong Intra Vakanties is een onafhankelijke touroperator. Er worden reizen aangeboden per touringcar, auto, boot, trein en het vliegtuig.

Is De Jong Intra betrouwbaar?

De Jong Intra Vakanties is zeker betrouwbaar. De Jong Intra is aangesloten bij het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en het SKTB.