VakantieDiscounter

URL: https://www.vakantiediscounter.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

VakantieDiscounter
Suikersilo-West 41
1165 MP Halfweg

Goedkope vakanties, daarmee heeft dé VakantieDiscounter veel bekendheid verworven. De reisorganisatie, behorende tot de Elmar Travel Group, werd opgericht in 2000 en is vrijwel de enige, échte prijsstunter in Nederland op het gebied van vakanties.

In het jaar 2000 werden deals nog actief door de medewerkers van VakantieDiscounter binnengehaald, tegenwoordig verloopt dit proces bijna geheel geautomatiseerd. Voor vakantie aanbiedingen ga je dus naar dé VakantieDiscounter. Zoveel is zeker.

VakantieDiscounter bestemmingen

Bezoek je de website vakantiediscounter.nl, dan valt meteen het grote aanbod aan accommodaties op. Het bedrijf kan namelijk meer dan 10.000 accommodaties aanbieden. Heb je een specifieke bestemming voor je vakantie in gedachten?

De kans is groot dat je bij dé VakantieDiscounter dan slaagt. Want het reisbureau heeft meer dan 50 landen in haar aanbod.

Soorten vakanties

  • Zonvakanties
  • Stedentrips
  • Verre reizen
  • Autoreizen
  • Wintersportvakanties

Last minute

Heb je geen specifieke wensen voor wat betreft een bestemming en accommodatie? Reizen via dé VakantieDiscounter is al goedkoop. Maar mogelijk ben je nog voordeliger uit wanneer je een last minute vakantie regelt.

Het last minute aanbod van deze reisorganisatie is indrukwekkend. Last minute suggereert dat je op stel en sprong je koffers moet pakken, maar dat valt reuze mee. Vaak heb je nog enkele dagen tot enkele weken de tijd om voorbereidingen te treffen voor je vakantie.

En je profiteert van de laagste prijzen! Dankzij het handige filtersysteem kan je tot in detail je reiswensen aangeven en misschien rolt daar voor jou wel een droomvakantie uit naar een bestemming in of buiten Europa!

Veelgestelde vragen over VakantieDiscounter

Waarom is VakantieDiscounter zo goedkoop?

De VakantieDiscounter heeft geen dure winkels, maar alles wordt geregeld vanaf één locatie. Zo bespaart men op de kosten en kunnen de vakanties goedkoop worden aangeboden.

Hoe betrouwbaar is de VakantieDiscounter?

De VakantieDiscounter is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.