Wij vergelijken:

TUI
de Jong Intra
ANWB
Eliza was here
Sunweb

Kras reizen

Kras reizen is overgenomen door TUI. De vakanties van Krasreizen kunnen nu via TUI worden geboekt.

Kras reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring in het aanbieden van verschillende soorten reizen. Krasreizen is specialist in groepsrondreizen, singlereizen, vaarvakanties, auto-, bus-, fiets en vliegreizen.

Deze reisorganisatie die in 1922 is opgericht door Johan Kras biedt reizen tegen scherpe prijzen aan naar meer dan tachtig landen. Door de goede prijs/kwaliteitsverhouding weet je dat je de juiste vakantie of rondreis boekt tegen een eerlijke prijs.

Bij Kras kun je verschillende soorten groepsreizen boeken, maar deze reisorganisatie is ook gespecialiseerd in individuele rondreizen naar onder andere de regio Andalusië in het zuiden van Spanje. Met een aanbod van meer dan 150 fly drive vakanties is deze reisorganisatie een grote speler in de markt van rondreizen.

Single reizen Kras

Kras staat bekend als een specialist op het gebied van single reizen. Krasreizen biedt dan ook verschillende single reizen aan naar interessante bestemmingen over de hele wereld. Naast de single reizen kun je mooie autovakanties en busvakanties boeken.

Met Kras naar Andalusië

Door de grote verscheidenheid aan rondreizen biedt Kras ook meerdere rondreizen en fly drive vakanties naar Andalusië aan. Je kunt er terecht voor een individuele en groepsreis naar Andalusië en dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Ook voor andere soorten vakanties dan de fly drive vakantie ben je bij Kras reizen op het juiste adres. Zo kan je ook een zonvakantie, cruise, autovakantie, busreis, singlereis, stedentrip of actieve vakantie boeken. Kras heeft als reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel staan en investeert hier ook in.

Kras busreizen

Kras is een reisorganisatie die veel busreizen organiseert. De grote verscheidenheid aan reizen maakt dat Kras een van de bekendste busreizen specialisten is geworden. Het aanbod aan busreizen is groot, zo zijn er excursiereizen, singlereizen, rondreizen, top-class reizen, stedenreizen, wandelreizen en fietsreizen.

Kras vakanties

Kras reizen is onderdeel van TUI en is daarom een stabiele en betrouwbare organisatie.

Kras reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Veelgestelde vragen over Kras Reizen

Is Kras onderdeel van TUI?

Ja, Kras is overgenomen door TUI. Je kunt wel van de goede service van het deskundige personeel van Kras reizen blijven profiteren als je een vakantie boekt.

Kan ik via Kras een vakantie naar Andalusië boeken?

Je kunt dezelfde kwalitatief goede vakanties naar Andalusië via TUI boeken.