kaart Andalusië

Andalusië kaart (Zuid-Spanje)

Het maken van een rondreis door Andalusië is een populaire reis de laatste jaren. Zuid-Spanje is een van de mooiste gedeeltes van het Iberisch schiereiland. Door de uitgestrektheid, de bezienswaardigheden, de mooie dorpjes en de schitterende steden is rondreizen door Andalusië echt prachtig.

Om alles uit je rondreis te halen is het hebben van een gedetailleerde kaart van Andalusië een must.

Deze regio telt maar liefst acht provincies en door de landkaart te lezen zie je precies welke wegen je moet nemen om op een bepaalde tijd op je bestemming aan te komen.

Andalusië kaart

Kaart Andalusië

Kaart van Zuid-Spanje, Andalusië

Zodra je de kaart van Spanje, Andalusië goed bestudeerd zul je zien dat deze is onderverdeeld in acht provincies, namelijk Almeria, Cádiz, Córdoba, Jaen, Granada, Huelva, Málaga en Sevilla. De afstanden tussen bepaalde steden zijn behoorlijk groot, dus om geen tijd te verliezen tijdens jouw rondreis zul je een kaart bij je moeten hebben.

Door een Andalusië kaart te gebruiken zul je ook geen bezienswaardigheid in dit gedeelte van Spanje missen. Al deze hoogtepunten staan namelijk afgebeeld als je een gedetailleerde landkaart bij je hebt.

Rondreis Andalusie
D-Reizen

Individuele rondreis Andalusië (8 dagen)

Deze 8-daagse rondreis door Andalusië laat jou niet alleen de mooiste steden zien maar ook de belangrijkste bezienswaardigheden. Je gaat naar het Alhambra, Real Alcázar, Mezquita, Plaza de España, Huis van Pilatus en nog veel meer. Inclusief vluchten, huurauto en overnachtingen.

Al vanaf

€ 845,-

Witte dorpen route

Andalusië staat bekend om zijn witte huisjes die in veel dorpjes gebouwd zijn. Deze wil je natuurlijk zien tijdens jouw vakantie of rondreis door Andalusië. Er is een speciale witte dorpen route met andere woorden la Ruta de los Pueblos Blancos.

Door met de kaart van Andalusië jouw rondreis te plannen zul je ook deze route kunnen rijden zodat je van het ene witte dorp naar het andere rijdt.

Een kaart van Spanje is ook onmisbaar als je vanuit Nederland naar Zuid-Spanje op vakantie gaat met de auto.

Kaart Andalusië