Prijsvrij

URL: https://www.prijsvrij.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

Prijsvrij
Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch

Eén van de meest toonaangevende reisorganisaties op het gebied van goedkope vakanties in Nederland is Prijsvrij, in 2010 opgericht. Meer uitleg daarover volgt verderop deze pagina. Nu eerst een korte introductie van prijsvrij.nl.

Prijsvrij introductie

Misschien doe je graag zaken met een Nederlandse reisorganisatie. Zo weet je zeker dat je gebruik kunt maken van diverse garanties en de beste voorwaarden. In Nederland zijn al deze zaken perfect geregeld.

Prijsvrij doet hier echter nog vrijwillig een schepje bovenop. Naast de standaard ’terughaalgarantie’, ‘geld-terug-garantie’ (in het geval van een annulering) en het feit dat prijsvrij.nl is aangesloten bij het ANVR, dit is het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen, profiteer je als klant ook van de ‘Best Deal Garantie’. Dit heeft enige uitleg nodig.

Best Deal Garantie

Gegarandeerd de beste deal! Daar mag je op rekenen als je een reis boekt via Prijsvrij Vakanties. Met de Best Deal Garantie heb je de zekerheid dat je nooit teveel betaald voor je reis.

Boek je een vakantie via www.prijsvrij.nl en kom je er naderhand achter dat dezelfde reis voor minder geld wordt aangeboden bij een ander reisbureau? Stel Prijsvrij.nl daarvan op de hoogte en je krijgt het verschil in prijs gewoon uitbetaald. Dat weten klanten wel te waarderen getuige de hoge beoordeling op Trustpilot: 8,2.

Assortiment aan reizen bij Prijsvrij

Wat voor een soort reizen kan je boeken bij Prijsvrij.nl? De reisorganisatie heeft zich niet zozeer gespecialiseerd in bepaalde reizen of bestemmingen. In plaats daarvan heb je als klant veel keuze uit soorten reizen en bestemmingen.

Naast zonvakanties kun je via het reisbureau ook wintersportreizen boeken, autovakanties, kampeervakanties en verre reizen. Op zoek naar koopjes? Bekijk dan de pagina “last minutes”.

Thema’s

Verder is het mogelijk om via de website z.g. ’thema reizen’ te boeken. Denk aan huwelijksreizen, kindvriendelijke vakantieparken, extra luxe hotelovernachtingen, vakanties gericht op wandelaars, enzovoort.

Belangrijkste voordelen van reizen via prijsvrij.nl:

  • Als klant betaal je geen boekingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs met de ‘Best Deal Garantie’
  • Geld-terug-garantie bij annuleringen
  • Dagelijks een nieuw aanbod van last minutes
  • Zeer gevarieerd reisaanbod

Veelgestelde vragen over Prijsvrij

Is Prijsvrij een reisorganisatie?

Prijsvrij is een online-reisbureau, ze bemiddelen voor jou bij de reisorganisaties waardoor je vaak goedkoop op vakantie kunt.

Is Prijsvrij betrouwbaar?

Prijsvrij is een betrouwbaar online-reisbureau die is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.