Wij vergelijken:

TUI
de Jong Intra
ANWB
SRC Reizen
Sunweb

ANWB

URL: https://www.anwb.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

ANWB
Wassenaarseweg 220
2596 EC Den Haag

Je vakantie boeken bij ANWB Reizen heeft vele voordelen. ANWB Reizen is al zo’n 135 jaar een begrip in de reisbranche. De ANWB telt meer dan 4.500.000 leden en zij kunnen, samen met andere consumenten, bij ANWB Reizen terecht voor diverse soorten reizen.

Deze variëren van fiets- en autoreizen tot kampeervakanties, cruises en groepsrondreizen. In zowel Nederland, Europa als ver daarbuiten. ANWB Reizen is aangesloten bij diverse instanties zoals de ANVR, SGR en de Calamiteitenfonds. Je hebt bovendien de mogelijkheid om je reis rechtstreeks bij de ANWB te laten verzekeren.

Vakantiemerk

Sinds 2021 zijn diverse merken van de ANWB samengevoegd en ondergebracht in ANWB Reizen. Dit zijn Pharos Reizen; FOX Verre Reizen; ANWB Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen. Hiermee probeert de ANWB het nóg steviger neer te zetten als ‘vakantiemerk’.

Hulp bij het uitstippelen van je vakantie

Bij de ANWB is het mogelijk om hulp te krijgen bij het uitstippelen van jouw ideale vakantie. Reisspecialisten geven je daarbij graag de beste adviezen en praktische tips. Ook onderweg naar je vakantiebestemming of ter plaatse, kan je altijd rekenen op de hulp van ANWB Reizen. De alarmcentrale is 24/7 bereikbaar.

ANWB-leden voordeel

Ben je lid van de ANWB? ANWB-leden mogen rekenen op ledenvoordeel en allerlei leuke extraatjes wanneer ze hun vakantie boeken via ANWB Reizen.

Veelgestelde vragen over ANWB Reizen

Wat valt er onder ANWB Reizen?

Onder ANWB Reizen vallen de merken Pharos Reizen, FOX Verre Reizen, ANWB Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen.

Is ANWB Reizen betrouwbaar?

ANWB Reizen is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.