Sunweb

URL: https://www.sunweb.nl/
Aangesloten bij: ANVR – SGR – Calamiteitenfonds

Adres

Sunweb
Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam

Sunweb is een reisorganisatie die sinds 2000 bestaat en veel soorten goedkope vakanties aanbiedt in landen binnen- en buiten Europa. Sunweb heeft vaak mooie aanbiedingen voor jouw reis of vakantie.

Het gaat hierbij niet alleen om last minute aanbiedingen, maar ook de normale vakanties zijn vaak extra laag geprijsd. Bij Sunweb kun je terecht voor een voordelige wintersportvakantie, cruisevakanties maar ook voor een heerlijke zonvakantie in de regio Andalusië.

Sunweb is actief in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Het aanbod aan goedkope vakanties is verdeeld over vliegvakanties, zonvakanties en wintersportreizen. Het aanbod aan wintersportvakanties is de laatste jaren enorm groot geworden.

Vakanties kun je boeken naar: België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Malta, Marokko, Montenegro, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tunesië en Turkije.

Bij de meeste van de aangeboden vakanties geldt de vroegboekkorting, je boekt dan extra voordelig jouw onbezorgde vakantie. Het boeken van een vakantie kan alleen online.

Populaire bestemmingen van Sunweb

Sunweb biedt vakanties aan in veel verschillende landen, steden en plaatsen in Europa waarvan er enkele zeer populair zijn:

 • Griekenland
 • Spanje
 • Portugal
 • Ibiza
 • Gran Canaria
 • Kreta
 • Zakynthos
 • Tenerife
 • Mallorca
 • Lanzarote
 • Turkije
 • Kos

Reisleiding van Sunweb

Als je een vakantie boekt bij Sunweb dan is het voordeel dat ondanks dat je alleen online kunt boeken je altijd een reisleiding of een lokale vertegenwoordig(st)er van de organisatie op je vakantielocatie aan zult treffen.

De reisleiding zal je al opvangen op de luchthaven en je de juiste transfer bus aanwijzen. Uiteraard ontvang je ook een envelop waar alle informatie over je verblijf en de omgeving en het telefoonnummer van de reisleiding in zit.

Zo kun je ook lezen wat er te doen is en welke excursies interessant zijn om te maken. Als je een huurauto hebt geboekt dan is het ook belangrijk om je te melden bij de reisleiding van Sunweb.

Sunweb Andalusië

Ondanks dat er geen kant-en-klare fly drive vakanties worden aangeboden naar Andalusië kun je altijd zelf een hotel boeken in deze regio. Als je van plan bent een individuele rondreis te maken dan boek je vooraf al je accommodatie bij Sunweb zodat je weet dat je in een goed hotel of appartement overnacht.

Goedkope vakanties

Sunweb staat bekend om de voordelige goedverzorgde vakanties die het aanbiedt. Je kunt er terecht voor een los vliegticket, het boeken van je (all-inclusive) hotel of appartement en je compleet verzorgde vakantie incl. vliegticket, transfer en accommodatie.

Ook op het gebied van autovakanties is deze reisorganisatie een grote speler in de markt.

Omdat Sunweb erg betrokken is bij het klimaat kun je als je jouw vakantie boekt je steentje bijdragen door via GreenSeat. Je kunt hiermee de schadelijke uitstoot van jouw vliegreis compenseren.

Van all inclusive tot losse vliegtickets

Sunweb heeft een enorm breed aanbod aan alles wat met een heerlijke vakantie te maken heeft. Zo kun je een all inclusive vakantie boeken zodat je je helemaal nergens druk over hoeft te maken.

Bij een all inclusive vakantie zijn de vliegtickets, de transfer en je verblijf in een all inclusive hotel inbegrepen. Je kunt bij Sunweb ook alleen goedkope vliegtickets bestellen als je zelf al een verblijf hebt geregeld.

Of je nu in een all inclusive hotel of resort verblijft, een appartement boekt of alleen je vliegtickets, bij Sunweb weet je dat alles goed is geregeld en dat je kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Als je een reis boekt bij Sunweb dan vlieg je vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde of Rotterdam The Hague Airport.

Je kunt er ook voor kiezen om vanaf een vliegveld in België of Duitsland te vertrekken zoals: Brussels Airport, Airport Münster/Osnabrück, Airport Weeze en Düsseldorf Airport.

Inloggen bij Sunweb via Mijn Sunweb

Als je eenmaal jouw vakantie hebt geboekt dan kun je inloggen op Mijn Sunweb waar alle gegevens voor jouw vakantie overzichtelijk staan vermeld. Je ziet hier wanneer en hoe laat je zult vertrekken, de gegevens van het hotel en je kunt direct contact opnemen met de klantenservice van Sunweb.

Kortingscodes Sunweb

Sunweb geeft ook geregeld kortingscodes uit zodat je nog goedkoper op vakantie kunt. Deze kortingscodes worden niet vaak uitgegeven dus het is niet altijd verstandig om hier op te wachten omdat je dan de vroegboekkorting mogelijk misloopt.

Veelgestelde vragen over Sunweb

Wat valt er onder de Sunweb Group?

Onder de Sunweb Group vallen de merken Sunweb, Eliza was here, GOGO, Beachmasters, Bizztravel, Husk, X-travel, Sudtours en Primavera Reizen.

Is Sunweb betrouwbaar?

Sunweb is een betrouwbare reisorganisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.