Kras

Kras reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring in het aanbieden van verschillende soorten reizen. Deze reisorganisatie die in 1922 is opgericht door Johan Kras biedt reizen tegen scherpe prijzen aan naar meer dan tachtig landen. Door de goede prijs/kwaliteits verhouding weet je dat je de juiste vakantie of rondreis boekt tegen een eerlijke prijs.

Bij Kras kun je verschillende soorten groepsreizen boeken maar deze reisorganisatie is ook gespecialiseerd in individuele rondreizen naar onder andere de regio Andalusië in het zuiden van Spanje. Met een aanbod van meer dan 150 Fly Drive vakanties is deze reisorganisatie een grote speler in de markt van rondreizen.

Met Kras naar Andalusië

Door de grote verscheidenheid aan rondreizen biedt Kras ook meerdere rondreizen en fly drive vakanties naar Andalusië aan. Je kunt er terecht voor een individuele- en groepsreis naar Andalusië en dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Ook voor andere soorten vakanties dan de fly drive vakantie ben je bij Kras reizen op het juiste adres. Zo kan je ook een zonvakantie, cruise, autovakantie, busreis, singlereis, stedentrip of actieve vakantie boeken. Kras heeft als reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel staan en investeert hier ook in.

Kras reizen is onderdeel van Tui en is mede daarom een stabiele en betrouwbare organisatie.

Kras reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Kras reizen