15 dagen rondreizen door Andalusië

15 daagse rondreis Andalusie
Wil jij 15 dagen rondreizen door Andalusië? Je hebt de keuze uit verschillende soorten rondreizen en je kunt uiteraard bepalen hoe lang je door Andalusië wilt rondreizen. Je kunt een korte reis maken van 8 dagen waarin je tussen de 4 en 8 plaatsen zal aandoen. Je blijft dan hooguit 1 dag in een plaats of stad.

Maar je krijgt zo al een goede indruk van al het moois Andalusië te bieden heeft. Wil je echter wat langer in een stad blijven en meer bezienswaardigheden ontdekken? Dan raden wij je aan om een 15 daagse rondreis te boeken. Andalusië is groot en heeft ontzettend veel mooie plaatsen waardoor je zelfs aan 15 dagen nog te kort zult hebben.

Andalusië ontdekken

Je kunt Andalusië op meerdere manieren ontdekken je kunt zelf op pad gaan en een auto en enkele hotels reserveren. Maar je kunt er ook voor kiezen om een 15 daagse rondreis te boeken waar alles al voor je is geregeld. Veel mensen kiezen voor deze optie en boeken een individuele fly drive door Andalusië.

Als je een dergelijke trip boekt dan vlieg je naar Málaga of Sevilla waar er een auto voor je klaar staat waar je de provincie Andalusië mee kan gaan verkennen. Ga je liever op rondreis met een groep andere mensen? Dan kun je de groepsrondreis boeken. Je krijgt dan alle belangrijke bezienswaardigheden te zien en bovendien beleef je de rondreis niet in je eentje en leer je vaak leuke mensen kennen.

15 dagen door Andalusië

Welke steden en plaatsen krijg je te zien als je een 15 daagse rondreis door Andalusië gaat maken? Het ligt eraan bij welke aanbieder je de rondreis gaat boeken, maar in de meeste gevallen zul je Málaga, Sevilla, Córdoba, Ronda, Cádiz en Granada aandoen. Deze steden hebben veel bezienswaardigheden en zijn mede daardoor ook favoriet bij veel aanbieders.

Buiten de grotere steden zul je ook nog enkele plaatsen te zien krijgen, je moet hierbij denken aan Nerja, Mijas, Marbella en Jerez de la Frontera. In de ene stad of plaats zal je langer verblijven dan in de andere. Een stad als Málaga zal in veel gevallen je start en eindpunt van je rondreis zijn.

Wat is er inbegrepen bij een rondreis?

Bij de meeste rondreizen logeer je in een middenklasse hotel met ontbijt en heb je de beschikking over een auto zonder eigen risico. Uiteraard is de heen- en terugvlucht bij de prijs inbegrepen en je handbagage en een extra koffer.

Niet inbegrepen zijn vaak de reserveringskosten, calamiteitenfonds, de reisverzekering en de annuleringsverzekering.